Referenties

Klanten en samenwerkingspartners aan het woord

5 jaar geleden zijn wij als 3 ondernemers gestart met de VOF Buro Noorderlingen. Wij bieden organisatieadvies, loopbaan coaching, training, interim-management en werving en selectie.

Bert heeft voor ons bedrijf op een passende wijze de financiële administratie ontwikkeld. Hij verzorgt voor ons de complete ondersteuning op dit vlak. Bert werkt accuraat en effectief, maar is ook enorm betrokken. Hij volgt ons bedrijf op de voet en groeit zo mee met onze bedrijfsontwikkeling. Inmiddels hebben we een collega erbij in loondienst genomen. Bert heeft actief meegedacht in een passende organisatiestructuur. Hij regelt samen met ons de contractering en de personeelsadministratie.

Bert houdt ons scherp door het verzorgen van tussentijdse rapportage en het geven van advies over onze bedrijfsvoering. Hij schroomt niet om kritische vragen te stellen, maar laat ons ook zien waar we succes boeken.

Boekhouden vertelt het verhaal over wat er echt gebeurd is!

“De boekhouding geeft informatie die gebruikt wordt voor bedrijfseconomische beslissingen. Men deelt het daarom vaak in bij bedrijfseconomie. Er zijn echter twee fundamentele verschillen tussen beide disciplines: Boekhouding gaat over feiten, terwijl economie zich richt op mogelijkheden en keuzes; ten tweede is boekhouden een ambacht met een lange traditie, terwijl economie een wetenschap is. Men zou kunnen zeggen dat boekhouding het verhaal vertelt over wat er echt is gebeurd, terwijl economie verhalen vergelijkt en probeert te komen tot een oordeel over wat er is gebeurd.

Bron: Wikipedia