Bert Nieuwenhuis

Een Ondernemende Boekhouder

De eerste jaren van mijn loopbaan heb ik doorgebracht in het MKB. Samen met mijn vrouw en drie personeelsleden, heb ik 10 jaar lang een lingeriespeciaalzaak gerund. Daarna werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. De financiële kant van organisaties is mijn passie. In 2010 heb ik ervoor gekozen om mijn eigen ondernemerschap op dit vlak voort te zetten. Ik ben daarom ook met recht een ondernemende boekhouder.

Meer dan alleen boekhouden

Financiële en personele administratie voeren is voor mij meer dan alleen het inboeken van gegevens. Vanuit mijn ervaring, weet ik als geen ander dat ondernemerschap vraagt om een combinatie van lef en sturing! Een gezonde stabiele bedrijfsvoering zorgt voor groei en ontwikkeling!

Ik zorg ervoor dan mijn klanten vanuit heldere financiële kaders weten wat de mogelijkheden zijn en waar investeringsruimte is. Ik heb er plezier in om de structuur van de boekhouding zodanig in te richten dat mijn klanten dat kunnen doen waar ze goed in zijn: ondernemen in hun eigen vakgebied!

Samenwerkingspartners; 1+1 = meer

Voor zaken waarop specifieke deskundigheid vereist is werk ik nauw samen met een aantal gespecialiseerde organisaties o.a. op het gebied van loonadministrateurs en accountancy. Wij kennen elkaar en onze klanten. Op deze wijze versterken we elkaar waar het moet, maar houden we kosten van externe dienstverlening beperkt.